Dinar jača, kurs 99,1480

Bez autora
May 03 2010

Prvog radnog dana u maju dinar će prema evru ojačati za 0,12 posto, pa će zvanični srednji kurs iznositi 99,1480 dinara za evro.Prema saopštenju Narodne banke Srbije, za jedan evro u utorak, 4. maja, biće potrebno izdvojiti oko dvanaest para manje nego što je bilo potrebno u petak i tokom praznika kada je zvanični srednji kurs bio 99,2683 dinara za evro. Tokom aprila NBS je na međubankarskom deviznom tržištu prodala samo pet miliona evra, kako bi podstakla promet i obezbedila nesmetano funkcionisanje deviznog tržišta.

Dinar jača, kurs 99,1480Prvog radnog dana u maju dinar će prema evru ojačati za 0,12 posto, pa će zvanični srednji kurs iznositi 99,1480 dinara za evro.

Prema saopštenju Narodne banke Srbije, za jedan evro u utorak, 4. maja, biće potrebno izdvojiti oko dvanaest para manje nego što je bilo potrebno u petak i tokom praznika kada je zvanični srednji kurs bio 99,2683 dinara za evro.

Tokom aprila NBS je na međubankarskom deviznom tržištu prodala samo pet miliona evra, kako bi podstakla promet i obezbedila nesmetano funkcionisanje deviznog tržišta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik